Hidroterm je osnovan davne 1997. godine. Kao povezana firma, a na teritoriji Beograda, posluje preduzeće Termopool tako da ove dve firme zajedničkim snagama imaju ya cilj da izađu u susret potrebama kupaca kada je u pitanju veleprodaja i maloprodaja opreme za centralno grejanje, bazenske opreme i hidroizolacionih materijala. Vremenom su se preduzeća razvijala i rasla, ali je cilj godinama ostao isti. Na tržištu smo opstali zbog specifične poslovne politike kojom se vodimo a koja se oslanja na činjenicu da je zadovoljan kupac najbolja reklama.

Nije nam cilj samo da Vam prodamo opremu za grejanje ili bazen, nama je cilj da Vam pružimo sve informacije kako biste najbolje iskoristili uloženi novac, grejali se, kupali u sopstvenom bazenu i uštedeli. 

Danas, preduzeća Hidroterm i Termopool čini ekipa mladih i edukovanih ljudi koja nastoji da zajedničkim snagama zadovolji potrebe kupaca kada je sistem grejanja i bazena u pitanju. Nastojimo da pratimo informacije na tržištu i razvijamo sistem logistike kroz kreativna i delotvorna rešenja.

 

 

* Misija

- Konstantna inovacija i poboljšanje kvaliteta robe radi potrošačke satisfakcije.

* Vizija

- Zadovoljan kupac je najbolja reklama!

* Slogan

- Sa nama je uvek toplije!

 

 

 

Snage    
Mogućnosti
*Distribucija
*Gasifikacija
*Iskustvo
*Inovacija
*Ulaganje i marketing
*Pomernje granica
*Dobra reputacija u regionu
*Manja zavisnost od dobavljača
*Kvalitet usluga
*Osvajanje novih tržišta
*Postprodajna satisfakcija
*Veliki ugovori, nova partnerstva
*Dobra servisna mreža
*Transport do krajnjeg korisnika